Cinefòrum: Good Bye Mister Marshall


  📽 Good Bye Mister Marshall


  " (...) En 1953, un grupo de marines de la VI Flota norteamericana se enfrenta al equipo local de Rafelbunyol en un partido de fútbol que reprodujo, en la vida real, la atmósfera que el filme Bienvenido, Mr. Marshall imaginó como ficción cinematográfica. Unas pocas fotos son solo el inicio de esta sorprendente historia que, contada por sus ya escasos protagonistas, resulta un homenaje a la humanidad y vigencia histórica del filme de Berlanga.

  Aquest dijous 13/08/2020 la directora Ana Victoria Pérez visita a Ca Na Lloba per a projectar el seu documental Good bye Mister Marshall.

  Activitat molt recomanable organitzada per Cine Layndon, Sala 038 i Cerveses Lluna per a donar continuitat als maridatges culturals de Ca Na LLoba.

  Imatge d'Odoo i bloc de text

  Atenció!!

   Vos deixem una recomanació que ens ajudarà a organitzar l'espai de les taules: si vos registreu de manera individual però veniu amb un grup, o si voleu juntar-vos amb altres amics que ja estiguen inscrits, envieu-nos un mail a david@cerveseslluna.com o cerveseslluna@gmail.com i ho tindrem en compte al montar la terrassa.

  Gràcies per lavostra col·laboració!!

  Data & Hora
  dijous

  13 d’agost de 2020

  20:00 23:30 Europe/Madrid
  Ubicació

  Articultura de la terra Coop.V.

  Barranc de Na Lloba, 31
  03801 Alcoi/Alcoy
  Espanya
  676 11 54 60 / 966 27 81 13
  676 11 54 60
  info@cerveseslluna.com
  Aconseguir la direcció
  Organitzador

  Cerveses Lluna i Cineclub Layndon

  --Cerveses Lluna i Cineclub Layndon--
  COMPARTIR

  Esbrineu el que la gent veu i diu sobre aquest esdeveniment, i uniu-vos a la conversa.